Kleurcode remklauwen+achterveren GS650G Katana

Nieuws:

 

Auteur Topic: Kleurcode remklauwen+achterveren GS650G Katana  (gelezen 2406 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

  • *****
13 sep 2013, 20:31
vraagje binnen gekregen:

Citaat van: John
..Ben op zoek naar de kleurencode voor de remklauwen en achterveren van mijn Gs650 Katana uit 1982.
Kan deze code nergens vinden.



right.. normaliter is de kleurcode aangegeven in het onderdeelnummer, nl de laatste paar cijfers/letters.. maar bij de genoemde onderdelen valt op de microfiches geen onderdeelnummer te herkennen met die kleurcode toevoeging..
op de "color chart" (pag. 8 v/d mcrfchs) echter staat een zootje kleuren opgesomd, waaronder "red" met het color no. 45P..
of dit idd de kleur rood betreft voor de veren en klauwen is niet helemaal duidelijk..  :-\
op geweldige site www.gs-classic.de is echter (o.a.) een lijst met Suzuki-kleuren te vinden..
hier is die code 45P terug te vinden bij het type GS650G Katana, en staat er daarbij een kruisje in het vak "raeder".. (tenminste. voor de 650 Kat uit '81..)
dusss.. de wielen voor de '81-er zijn iig 45P-rood, dus dan lijkt het wrs dat de remklauwen en veren dat dan ook wel zullen zijn.. of?

in deze lijst ook een referentie-lijst voor "vergleichbare farben", maar daar staat helaas niets vermeld.. of je met die code 45P er voldoende aan hebt om bij een autolakhandelaar de juiste kleur rood te krijgen, is de vraag..  :-\

wellicht heeft er iemand een bruikbare kleurcode, of adres voor deze lak, of een andere tip met tot de juiste kleur rood? of evt. een verwijzing naar een andere club/forum waar dezelfde vraag is gesteld (en beantwoord  ;D ) ?
                                        .. . . .  .  .   .