Exotentreffen 2017 (25e editie) op 9 september

Nieuws:

 

Auteur Topic: Exotentreffen 2017 (25e editie) op 9 september  (gelezen 2585 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

  • **
15 jan 2017, 14:22
Website: www.exotentreffen.nl

"In 2017 is het een jubileumeditie. Het Internationale Exotentreffen wordt voor de 25ste! keer georganiseerd. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat deze keer opnieuw start vanuit het midden van het land. Deze jubileumeditie krijgt een bijzonder tintje!

Het Exotentreffen trekt ieder jaar motorrijders met hun bijzondere motorfietsen uit Duitsland, Engeland, België en natuurlijk Nederland. Eerste programmapunt is de static show bij de ontvangst. In dit jubileumjaar wordt het extra gezellig met een aantal stands met vooral motorspullen! Dit biedt ook in 2017 weer veel voor de motorliefhebbers en er is veel te zien.

Dan de onvolprezen toertocht met bijzondere motoren door een aansprekende omgeving. Na de tussenstop met lunch, vervolgen we de toertocht om rond vijf uur aan te komen op de barbecue-locatie voor de jaarlijkse en gezellige barbecue. Kortom, dit wil je niet missen!

Opgeven hoeft niet, maar is voor ons wel fijn. Dit kan via info@exotentreffen.nl"

« Laatst bewerkt op: 15 jan 2017, 15:05 door arnout »
Hell bent for leather

  • *****
15 jan 2017, 19:46
Op de kalender gezet..  :)

September duurt nog wel even (ze zijn er vroeg bij hun aankomdiging!), maar het forum geeft dan tzt 2 wkn vantevoren automatisch een vermelding op de indexpagina weer..
                                        .. . . .  .  .   .